Posao

Preduzeće „ProLOGIC Computers“ d.o.o. uvek u planu ima proširenje svojih poslovnih aktivnosti. S vremena na vreme ukaže se potreba za novim ljudima koji bi svojim radom i idejama upotpunili naše napore da svaki dan po malo napredujemo.

posao

Bilo da je reč o privremenom angažovanju ili ponudi za stalno radno mesto, ako ste zainteresovani da svoju kreativnost podelite sa nama svratite povremeno na ovu stranicu i proverite da li je u toku konkurs za novi posao!

Ukoliko mislite da je bitno da čujemo za Vas i pre zvaničnog konkursa i želite da unapred znamo da možemo da računamo na Vas, pošaljite svoj CV i fotografiju na naš Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Sve informacije smeštaju se u bazu zainteresovanih kandidata i omogućavaju nam da Vas bolje upoznamo i eventualno kontaktiramo kada se ukaže potreba za Vašim znanjem.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.prologic.rs je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je ProLOGIC Computers d.o.o. - Beograd.