Hardver

Kada je hardware u pitanju, naša firma ima sasvim posebnu filozofiju. Ne pokušavamo da se tržištu nametnemo lošim, na brzinu sklepanim, "konfekcijskim" i nerealno jeftinim konfiguracijama koje su postale znak prepoznavanja kod dobrog broja domaćih firmi. Ovo nikako ne znači da su kompjuteri koje mi nudimo skupi i nepristupačni, stvar je u dobro odmerenom balansu izmedju kvaliteta i cene.

Bez obzira da li su u pitanju desktop konfiguracije ili neko od mobilnih rešenja, uvek imamo nekoliko kvalitetnih ponuda za svaku kategoriju. Ukoliko nijedna od naših konfiguracija ne zadovoljava vašu potrebu ili želite nešto sasvim posebno, vrlo rado ćemo vas, pre svega, posavetovati a onda vam i ponuditi baš ono šta tražite.

hardver

Desktop konfiguracije

Naše Desktop konfiguracije podeljene su u tri osnovne serije: office, multimedia i gamer. Naravno, svaku konfiguraciju moguće je dodatno menjati prema vašim potrebama ili je u potpunosti projektovati prema vašim željama.

  • Office serija - Ova linija računara namenjena je svim kancelarijskim poslovima u najširem smislu. Bilo da se vaš posao zasniva na velikoj količini unetog teksta ili podataka ili je orijentisan na čestu upotrebu interneta ovo je serija računara za Vas! Osim razlike u ceni, tri tipa konfiguracije u okviru Office serije razlikuju se i po mogućnostima.
  • Multimedia serija - Multimedia linija stavlja akcenat na raznovrsne audio i vizuelne mogućnosti savremenih računara. Ove mašine odlično će funkcionisati u bilo kojoj prilici kada je zadata tema gledanje filmova i serija ili slušanje muzike. Isto tako vrlo dobro će se snaći sa većinom modernih igara koje se danas nude na tržištu i traže snažan računar za komforno igranje.
  • Gamer serija - Gamer linija računara kako joj i samo ime kaže predstavlja rešenje za sve one kojima grafički dopadljive i zahtevne igre predstavljaju strast. Ovi kompjuteri, sastavljeni od moćnih komponenti, svaki zadatak postavljen pred njih rešavaju sa lakoćom, bilo da je reč o igrama, multimedijalnom sadržaju ili klasičnom kancelarijskom poslu.

Mobilna rešenja

Svetski trend povećane prodaje Tablet, Laptop, Notebook i Netbook računara i dalje se nastavlja. Kako stavri stoje mobilni računari ne samo da su svojom prodajom premašili svoje desktop takmace nego se ta razlika nezadrživo povećava. U isto vreme njihova fleksibilnost, nadogradivost i generalno upotrebna vrednost raste sa svakom novom generacijom. Nikada nije bilo ovako zabavno i lako osmisliti karakteristike svog "idealnog" prenosnika i potom ga pretočiti u stvarnost. Uz sve prisutniji bežični pristup globalnoj mreži - Internetu došlo je vreme da svoj posao ili zabavu nosite svuda i u svako vreme sa sobom.

  • Mobile serija - podrazumeva računare iz kategorije Laptop, Notebook, Netbook ili Tablet. Svi ovi računari namenjeni su, pre svega, ljudima koji su u pokretu i imaju stalnu potrebu da svoj posao ili zabavu nose sa sobom. Veliki broj modela svodi vaš izbor pri kupovini na budžet kojim raspolažete, vrstu posla za koji je računar predvidjen i njegovu estetiku.

Firma info

Banka: Banca Intesa ad Beograd

Tekući račun: 160-149071-33

PIB: 103710136

Matični broj: 20003669

Šifra delatnosti: 30020

PDV broj: 185751167

Kontakt info

Pilota Mihajla Petrovića 11

11090 Beograd, Republika Srbija

radnim danima 10-17h

+381.64.112.31.41

office@prologic.rs

www.prologic.rs

Skeniraj me

prologic qr code