Licencni softver

Smatramo da su moralni razlozi zašto nečiju intelektualnu svojinu treba ceniti i adekvatno platiti potpuno očigledni, zato ističemo kvalitet koji originalni proizvodi nude u odnosu na falsifikate.

U samom startu kupovinom originalnog software-a dobijate kvalitetno, estetski i praktično, zapakovan proizvod, vrlo često praćen obimnim priručnicima kao i stručnu i potpunu podršku od strane proizvodjača.

legalizacija softvera

Na ovaj način obezbedili ste sebe od polovičnih rešenja koja nude falsifikati i uneli ste pravu vrednost u posao kojim se bavite. Pošto software predstavlja investiciju Vi ste automatski podigli vrednost svoje kompanije i na taj način pokazujete svojim poslovnim partnerima da ozbiljno radite svoj posao.

Zašto sada?

Kao rezultat aktivnosti Vlade i Skupštine Republike Srbije, a uz punu podršku Microsofta i drugih vodećih softverskih kompanija, na polju zaštite intelektualnih svojina planirano je sveukupno povećanje intenziteta provera legalnosti softvera u malim i srednjim preduzećima, a novi Zakon o autorskim i srodnim pravima predvidja i mogućnost nosioca prava da na ime naknade štete zahteva i dobije naplatu trostrukog iznosa uobičajene naknade za zakonito korišćenje povredjenog prava. Pored toga predvidjena je i zaplena tehničkih sredstava čijom je upotrebom navedeno pravo povredjeno.

Kako legalizovati software?

Vrlo jednostavno. Obratite se nama i mi ćemo sa velikim zadovoljstvom napraviti plan i projekat legalizacije software-a u Vašoj firmi ili kompaniji.

Postoji veliki broj različitih modela legalizacije software-a i nisu svi podjednako primenjivi i finansijski isplativi u svakoj firmi. Uz našu stručnu pomoć dobićete kvalitetan projekat legalizacije software-a koji će u isto vreme voditi računa o Vašim troškovima ali i Vašim potrebama.

Pozivamo Vas da u duhu dobre poslovne logike razmotrite situaciju u okviru svoje organizacije i uz našu pomoć učinite da Vaši poslovi budu kvalitetno podržani legalnim, licenciranim softverom.

Firma info

Banka: Banca Intesa ad Beograd

Tekući račun: 160-149071-33

PIB: 103710136

Matični broj: 20003669

Šifra delatnosti: 30020

PDV broj: 185751167

Kontakt info

Pilota Mihajla Petrovića 11

11090 Beograd, Republika Srbija

radnim danima 10-17h

+381.64.112.31.41

office@prologic.rs

www.prologic.rs

Skeniraj me

prologic qr code